Nog niet van ons gehoord?

Welkom bij SEO Capital

Bij SEO Capital omarmen we uitdagingen als kansen en leveren we op maat gemaakte, krachtige oplossingen die jouw merk laten stralen in de digitale wereld.

Wie wij zijn​

We zijn jouw strategische bondgenoten in de digitale wereld. SEO Capital staat voor jouw groei en succes. Wij bouwen niet alleen websites; we creëren kansen, vertellen jouw verhaal en maken jouw merk zichtbaar. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor jouw bedrijf.

Onze missie

Jij staat centraal in onze missie. Bij SEO Capital streven we naar het vervullen van jouw doelen. Onze missie is om jouw visie te omarmen, oplossingen te bieden die jouw bedrijf transformeren en om samen succes te definiëren. Jouw groei is onze drijfveer.

Wat we doen

Websites bouwen
SEO
SEA
E-commerce
Marketing
Copywriting
SEO Bureau

Het ontstaan van SEO Capital

SEO Capital is meer dan een online marketingbureau: we zijn een team van gepassioneerde professionals die jouw online ambities waarmaken. Onze reis begon met een simpele missie: het creëren van prachtige websites met ijzersterke SEO. Vanuit die basis hebben we onze expertise gestaag uitgebreid met vaardigheden op het gebied van SEA, copywriting, e-commerce marketing en algehele online marketingstrategieën.

Onze drijfveer? Jouw succes. We geloven dat online marketing de sleutel is tot groei en zichtbaarheid in de digitale wereld. Daarom zetten we ons volledig in om voor jou het beste resultaat te behalen. We nemen de tijd om jouw bedrijf, doelgroep en doelstellingen te begrijpen. Op basis van deze inzichten creëren we een op maat gemaakte strategie die perfect aansluit bij jouw unieke situatie.

Hier staan wij voor:

Alles onder één dak

Wij bieden een compleet pakket aan online marketing diensten, van website ontwikkeling tot SEO, SEA en social media marketing.

Data gedreven aanpak

We baseren onze beslissingen op data en analyses, zodat we de prestaties van jouw campagnes continu kunnen optimaliseren.

Regelmatige rapporten

Je ontvangt regelmatig rapportages over de prestaties van jouw campagnes. Zo blijf je altijd op de hoogte en kun je indien nodig bijsturen.

No-nonsense aanpak

We geloven in transparantie en heldere communicatie. Je weet altijd waar je aan toe bent en je kunt altijd bij ons terecht met vragen.

Enthousiast team

Ons team is gepassioneerd over online marketing en we zetten ons met veel passie en plezier in om jou naar de online top te helpen.

Meetbare doelstellingen

We werken samen met jou om concrete doelstellingen te definiëren voor jouw online marketing activiteiten.

Ons 6-D Proces

01.

Ontdekking: jouw visie, onze missie

In deze eerste fase duiken we diep in jouw bedrijf, begrijpen we je doelen en analyseren we je markt en concurrenten. Ons doel? Een grondig inzicht krijgen in wat jij wilt bereiken, zodat we onze expertise optimaal kunnen inzetten.

02.

Definitie: op maat gemaakte strategie

Hier bepalen we samen de koers. We definiëren jouw doelgroep, stellen heldere doelstellingen vast en kiezen de juiste middelen. Of het nu gaat om SEO, SEA, e-commerce of copywriting, we zetten een strategie uit die past bij jouw unieke behoeften.

03.

Ontwerp: creativiteit ontmoet techniek​

Creativiteit in de schijnwerpers! In deze fase ontwerpen we jouw website en marketingmaterialen. We combineren aantrekkelijk design met effectieve copywriting en zorgen ervoor dat elk element aansluit bij de wensen van jouw doelgroep.

04.

Ontwikkeling: plannen worden werkelijkheid​​

De bouwfase. Hier worden de website en e-commerce platformen ontwikkeld en implementeren we de gekozen SEO- en SEA-strategieën. We zorgen ervoor dat elke pixel en elke regel code bijdraagt aan het succes van jouw project.

05.

Implementatie: jouw bedrijf in de spotlight

Tijd om te schitteren! In deze fase lanceren we de website, starten we de marketingcampagnes en voeren we alle geplande strategieën uit. Jouw bedrijf staat nu in de schijnwerpers, klaar om de markt te veroveren.

06.

Oplevering: resultaten die spreken

In de laatste fase evalueren we de prestaties. We analyseren resultaten, sturen bij waar nodig en zorgen voor een duidelijke rapportage. Jouw succes is onze drijfveer, en we blijven optimaliseren voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor ons?​

Bij SEO Capital bieden we niet alleen oplossingen, maar partnerschap. We combineren expertise met toewijding, leveren maatwerk en streven naar jouw succes. Kies voor een team dat zich inzet om jouw visie werkelijkheid te maken.

Getallen waar wij trots op zijn

87

Tevreden
klanten

124

Projecten
gedaan

95

tevredenheids
score

300%

Gemiddelde groei

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Bij ons draait alles om het ontdekken van kansen en het realiseren van groei. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.