Lanceer jouw website naar nieuwe hoogtes met een SEO specialist van SEO Capital!

SEO Specialist nodig voor je vindbaarheid?

Wil je meer conversies, hogere posities en op de juiste zoekwoorden gevonden worden? Wij begrijpen dat en weten als geen ander hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

SEO specialist Luca

Klanten waar wij trots op zijn!

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist van SEO Capital optimaliseert je website en verhoogt je autoriteit om je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van Google.

Waarom is SEO belangrijk voor jouw bedrijf?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk, omdat het je onderneming een enorme boost kan geven. Steeds meer consumenten zoeken online naar producten en diensten die ze nodig hebben. Het is dan ook belangrijk dat jij als ondernemer gevonden wordt op de product of dienst die je verkoopt. Met een SEO specialist van SEO Capital komt dit helemaal goed. Bekijk het behaalde resultaat voor één van onze klanten hieronder.

SEO Specialist case

Kapsalon Be Beautiful

Voor deze klant hebben we het afgelopen half jaar 41.000 meer vertoningen behaald dan het halfjaar daarvoor.

Ook zijn de klikken met ruim 3.000 toegenomen in vergelijking met het halfjaar daarvoor.

Dankzij onze SEO zit de agenda van deze klant nu iedere dag vol. Voorheen was die agenda 3 halve dagen per week gevuld. Een resultaat waar we trots op mogen zijn dus!

Wat bieden wij jou?

De technische staat van je website is de basis voor de vindbaarheid ervan. Wij kijken naar de technische aspecten en controleren of ze voldoen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Onze SEO audit geeft je een uitgebreid overzicht van de aandachtspunten op jouw website. Hierin vind je concrete verbeterpunten voor een betere vindbaarheid van je website

Voor een succesvolle website is een goede zichtbaarheid van belang. Wij ondersteunen jouw bedrijf met advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie


Heb je een nieuwe website of redesign? Bij een goede migratie blijft het organisch verkeer behouden of verbetert het zelfs. Wij ondersteunen en adviseren je hier graag in.

Een tekstschrijven met kennis van SEO kan je helpen met het maken van prettig leesbare content die ook nog eens goed gevonden wordt door de zoekmachines. Hierbij kunnen wij je van dienst zijn.

Linkbuilding is het verkrijgen van verwijzingen naar jouw website op andere websites. Dit is van belang voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines, zoals Google.

SEO specialist

Meer websitebezoekers? Ontdek de kracht van SEO

Wil je meer websitebezoekers aantrekken en je online zichtbaarheid vergroten? Dan is SEO (zoekmachineoptimalisatie) de oplossing. Bij SEO Capital helpen we je om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google, zodat potentiële klanten jou sneller kunnen vinden. Onze SEO-experts analyseren je huidige situatie en ontwikkelen een op maat gemaakte strategie die jouw website optimaliseert voor relevante zoekwoorden en technische prestaties verbetert. Van contentcreatie tot linkbuilding en technische optimalisaties, wij zorgen ervoor dat je website voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen en best practices. Met onze aanpak zie je niet alleen een toename in verkeer, maar ook in de kwaliteit van je bezoekers, wat leidt tot hogere conversieratio’s en uiteindelijk meer omzet. Dus wil je je SEO uitbesteden? Dan ben je bij SEO Capital aan het juiste adres.

Wekelijkse rapporten en ieder kwartaal stellen we nieuwe KPI’s

Bij SEO Capital geloven we in transparantie en datagedreven optimalisatie. Daarom ontvang je van onze SEO-specialisten wekelijkse rapporten met gedetailleerde inzichten in de prestaties van jouw website. Zo blijf je altijd op de hoogte van de vorderingen en kun je bijsturen waar nodig.

Naast wekelijkse updates, stellen we per kwartaal nieuwe KPI’s vast. Deze Key Performance Indicators meten de specifieke doelstellingen die we met jouw SEO-strategie willen behalen. Zo focussen we niet alleen op rankings en organisch verkeer, maar ook op conversies, leads en andere belangrijke metrics die relevant zijn voor jouw bedrijf.

SEO specialist rapporten
DSNed website | Website laten maken Nieuwegein

DSNed – redesign website

Voor onze klant Document Solutions Nederland hebben wij een volledig nieuw design over de website heen gemaakt.

W van Beek elektrotechniek

W. van Beek + €350.000

Voor onze klant W van Beek hebben wij een nieuwe website mogen maken. Ook doen wij voor deze klant de marketing wat heeft geresulteerd tot €350.000 extra omzet gelijk in de eerste maand.

RS Montage

RS Montage – SEO

Voor RS Montage hebben wij een nieuwe website mogen maken. Daarnaast verzorgen wij ook de SEO van deze klant. In de eerste maand is deze klant gelijk binnengekomen in de top 10 op het zoekwoord “klusjesman Utrecht”.

Jobbord

Jobbord – nieuwe website

Voor onze klant Jobbord hebben wij een vacature website mogen maken, aan de voorkant ziet de er naar eigen zeggen strak uit. Aan de achterkant hebben wij een heel CMS eromheen gebouwd voor de vacatures.

Een greep uit onze projecten

Nieuwsgierig naar onze vorige projecten? Hier vind je een inkijkje in enkele van onze vele projecten.

ZO GAAN WIJ TE WERK

Hoe gaan onze SEO specialisten te werk?

01.

Kennismaking

In de kennismaking bespreken we de wensen en doelen van u als klant. We inventariseren ook gelijk de huidige situatie en verwachtingen.

02.

Analyse

Op basis van het intake gesprek voeren wij een grondige analyse uit van uw huidige situatie en die van uw concurrenten. Dit vatten we samen in een presentatie.

03.

Presentatie

Hierin komen de punten van onze SEO-audit naar voren. De concurrentieanalyse met de geïdentificeerde kansen. Ook worden hierin doelen en strategieën opgenomen.

04.

Offerte voorstel

Na de presentatie zullen wij gelijk met een offerte tegemoet komen. Deze kan ten alle tijden nog aangescherpt worden indien nodig.
Indien akkoord zullen wij starten met de werkzaamheden.

05.

Implementatie

In de offerte zijn een aantal uur optimalisatie per maand afgesproken. Wij zullen in deze uren de besproken SEO strategieën toepassen en continu verbeteren.

06.

Monitoring en rapportage

Wij monitoren continu de voortgang en resultaten. Wij rapporteren wekelijks de behaalde resultaten en werkzaamheden die zijn verricht. Ieder kwartaal stellen wij samen met u nieuwe KPI’s op.

Ontmoet onze SEO specialisten!

Bij SEO Capital zijn we meer dan een team, we zijn een gemotiveerde familie die gepassioneerd is over het behalen van online succes voor onze klanten. We geloven in de kracht van samenwerking en open communicatie om de beste resultaten te behalen.

Maak kennis met onze SEO-specialisten, die elke dag de zoekmachines trotseren om jouw website hoger in de rankings te krijgen. Ontmoet onze social media goeroes, die met slimme campagnes en pakkende content jouw merk in de spotlight zetten. Onze webdesigners en -ontwikkelaars staan klaar om jouw ideeën om te zetten in prachtige, gebruiksvriendelijke websites die bezoekers omzetten in klanten.

Wat kan je van onze SEO specialisten verwachten?

Bij ons marketing bureau staan onze SEO specialisten klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hier is wat je van ons kunt verwachten:

Diepgaande kennis en expertise:

Onze SEO specialisten beschikken over jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de nieuwste trends en technieken binnen de SEO-wereld. Wij blijven voortdurend op de hoogte van veranderingen in zoekalgoritmes en passen onze strategieën hierop aan om altijd de beste resultaten te leveren.

Persoonlijke aanpak:

Wij geloven in maatwerk. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom ontwikkelen we voor elke klant een unieke SEO-strategie die aansluit bij hun specifieke doelen en doelgroep. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt in de zoekresultaten.

Transparante communicatie:

Duidelijkheid en openheid zijn kernwaarden voor ons. Wij houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang van je SEO-campagnes met gedetailleerde rapportages en analyses. Daarnaast staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de volgende stappen.

Resultaatgerichte strategieën:

Onze focus ligt op meetbare resultaten. Door middel van grondige analyses en continue optimalisaties zorgen we ervoor dat je website hoger scoort in de zoekresultaten, meer organisch verkeer genereert en uiteindelijk meer conversies realiseert. Wij streven ernaar om een significante en blijvende impact op je online aanwezigheid te hebben.

Continue optimalisatie:

SEO is geen eenmalige taak, maar een doorlopend proces. Onze specialisten zijn proactief in het signaleren van nieuwe kansen en het aanpassen van de strategie wanneer dat nodig is. Of het nu gaat om technische aanpassingen, contentcreatie, of linkbuilding, wij zorgen ervoor dat je altijd een stap voor blijft op de concurrentie.

marketing bureau

Neem een kijkje door onze blogs

Onze blogs zijn bedoeld om jou te informeren, inspireren en te helpen om je online marketingstrategie te optimaliseren. We delen praktische tips en tricks, maar we gaan ook dieper in op complexe onderwerpen.

De kracht van linkbuilding, bouw aan je online autoriteit

In de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is linkbuilding een strategie die vaak het verschil …

Het belang van SEO teksten voor jouw website

In deze blog bespreken we het belang van SEO-teksten en waarom ze cruciaal zijn voor het succes van …

SEO migratie: hoe wij je website succesvol verhuizen

Bij het migreren van een website is een zorgvuldige aanpak cruciaal om zoekmachine rankings en verke…

SEO specialist Luca

Kom in contact met Luca!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Plan een vrijblijvend gesprek in met Luca. Hierin kunnen jullie samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf doornemen.