SEO bureau Amsterdam? Meer bezoekers? Meer conversies? Of meer leads?

SEO bureau Amsterdam, SEO Capital helpt je verder!

Op zoek naar een deskundig SEO bureau in Amsterdam? Wij zijn hier om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Ontdek hoe we jouw website kunnen helpen om beter gevonden te worden op het web.

Ervaren SEO team
On-page & off-page SEO
Maatwerk strategieën
Persoonlijke ondersteuning en advies
Wekelijkse updates en open communicatie
SEO bureau Utrechct jarmo

Klanten waar wij trots op zijn!

SEO bureau Amsterdam

Op zoek naar een betrouwbaar SEO bureau in Amsterdam? Bij ons zit je goed! Wij zijn jouw ideale partner om jouw online aanwezigheid te versterken en meer verkeer naar je website of webshop te genereren. In deze digitale tijd, waarin mensen voortdurend via Google op zoek zijn naar producten en diensten, is een sterke positie in zoekmachines essentieel. Als SEO bureau in Amsterdam richten we ons op relevante zoekwoorden, zodat je beter vindbaar bent voor jouw doelgroep. Laat ons jouw website helpen om de aandacht te krijgen die het verdient!

SEO Specialisten

Wij beschikken over een team van specialisten die zich dagelijks richten op de optimalisatie van uw website voor zoekmachines. Dit komt tot uiting in onze wekelijkse updates.

Nauw contact

Een fijne samenwerking is voor ons heel belangrijk! We zijn betrokken, meedenkend en proactief. Wij delen graag onze kennis met jou en je team.

Persoonlijk

Wij houden van persoonlijke benadering. Wij zijn direct, altijd eerlijk en transparant in onze werkwijze en dienstverlening. Alleen zo kunnen we samen mooie dingen bereiken.

Onze SEO diensten


Wil je je SEO uitbesteden? Bij ons SEO bureau in Amsterdam staat maatwerk voorop. Wij creëren voor elke klant een unieke strategie om jouw website te laten opvallen in de zoekresultaten.

De technische staat van je website is de basis voor de vindbaarheid ervan. Wij kijken naar de technische aspecten en controleren of ze voldoen op het gebied van SEO.

Onze SEO audit geeft je een uitgebreid overzicht van de aandachtspunten op jouw website. Hierin vind je concrete verbeterpunten voor een betere vindbaarheid van je website

Voor een succesvolle website is een goede zichtbaarheid van belang. Wij ondersteunen jouw bedrijf met advies op het gebied van search engine optimalization (SEO)

Heb je een nieuwe website of redesign? Bij een goede migratie blijft het organisch verkeer behouden of verbetert het zelfs. Wij ondersteunen en adviseren je hier graag in.

Een tekstschrijven met kennis van SEO kan je helpen met het maken van prettig leesbare content die ook nog eens goed gevonden wordt door de zoekmachines. Hierbij kunnen wij je van dienst zijn.

Linkbuilding is het verkrijgen van verwijzingen naar jouw website op andere websites. Dit is van belang voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines, zoals Google.

SEO bureau amsterdam

Op zoek naar een ervaren SEO bureau in Amsterdam dat jouw volledige SEO-traject kan beheren en optimaliseren?

Op zoek naar een ervaren SEO bureau in Amsterdam? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden een divers scala aan op maat gemaakte SEO-diensten die perfect aansluiten op jouw behoeften. We starten met een grondige analyse van de technische aspecten van jouw website, omdat deze een grote impact hebben op jouw online vindbaarheid. Vervolgens voeren we een diepgaand zoekwoordenonderzoek uit om relevante zoektermen voor jouw bedrijf te identificeren en integreren deze strategisch in de content van jouw website. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in linkbuilding, waarbij we hoogwaardige links plaatsen op andere relevante websites om de autoriteit van jouw site te versterken. Ons voornaamste doel als jouw SEO-partner in Amsterdam is om jouw SEO-strategie te optimaliseren en jouw online zichtbaarheid effectief te vergroten.

Voor wie is een SEO-specialist in Amsterdam?

Zoekmachines als Google blijven voortdurend hun algoritme wijzigen. Je wilt een hoge positie in Google hebben met je website om vertrouwen uit te stralen naar je klanten. Klanten gaan er vaak namelijk automatisch vanuit dat een bedrijf wat hoog in Google staat betrouwbaar is.

Daarom is het van belang om een SEO-specialist in te schakelen, het optimaliseren en voortdurend verbeteren van de content op de pagina’s kost nou eenmaal veel tijd namelijk.

Ook is kennis van groot belang je moet snappen wat er op welke pagina moet komen en hoevaak je bepaalde woorden moet laten terugkomen en op welke plek op de pagina. Ook is het begrijpen van het algoritme van Google een vak apart. Het is daarom ook logisch dat je misschien geen idee hebt waar je moet beginnen.Wij helpen je graag verder met je bedrijf. Zodat jij je kunt focussen op het runnen van je bedrijf,

Wij doen niks anders dan het optimaliseren van websites de hele dag voor ons is dit dagelijkse kost. Dus laat je ontzorgen door onze specialisten, neem contact op.

Een greep uit onze projecten

Nieuwsgierig naar onze vorige projecten? Hier vind je een inkijkje in enkele van onze vele projecten.

DSNed website | Website laten maken Nieuwegein

DSNed – redesign website

Voor onze klant Document Solutions Nederland hebben wij een volledig nieuw design over de website heen gemaakt.

W van Beek elektrotechniek

W. van Beek + €350.000

Voor onze klant W van Beek hebben wij een nieuwe website mogen maken. Ook doen wij voor deze klant de marketing wat heeft geresulteerd tot €350.000 extra omzet gelijk in de eerste maand.

RS Montage

RS Montage – SEO

Voor RS Montage hebben wij een nieuwe website mogen maken. Daarnaast verzorgen wij ook de SEO van deze klant. In de eerste maand is deze klant gelijk binnengekomen in de top 10 op het zoekwoord “klusjesman Utrecht”.

Jobbord

Jobbord – nieuwe website

Voor onze klant Jobbord hebben wij een vacature website mogen maken, aan de voorkant ziet de er naar eigen zeggen strak uit. Aan de achterkant hebben wij een heel CMS eromheen gebouwd voor de vacatures.

Wat doen wij als SEO bureau in Amsterdam?

Bij SEO Capital streven we ernaar om jouw website zo hoog mogelijk te laten verschijnen in de organische zoekresultaten van Google. Waarom is dit van essentieel belang? Een hoge positie in Google leidt tot een toename van bezoekers op jouw website, wat kan resulteren in meer conversies en betalende klanten. Een goede positie in Google kan dus aanzienlijke voordelen opleveren. Dit bereiken we door de drie belangrijke aspecten van SEO te optimaliseren: on-page optimalisatie, linkbuilding en technische optimalisatie. Het is cruciaal dat al deze aspecten correct worden geoptimaliseerd, omdat een ontbrekend aspect de gehele optimalisatie kan belemmeren.


Als toonaangevend SEO-bureau in Amsterdam bieden wij een uitgebreid scala aan diensten die alle aspecten van zoekmachineoptimalisatie omvatten. We zijn gespecialiseerd in alle drie de essentiële pijlers van SEO en streven ernaar uitstekende resultaten te behalen voor zowel Google als jouw bezoekers. Wil je meer weten over wat deze pijlers precies inhouden? Neem gerust contact met ons op voor een gedetailleerde uitleg over onze diensten als SEO-bureau in Amsterdam.

Unieke en relevante content:

Om hoog te scoren in Google is uitmuntende content op je website van belang. De content moet niet alleen boeiend zijn om te lezen, maar ook inhoudelijk sterk en gericht op conversie. Dit is precies waar Google van houdt! Stel je voor dat een bezoeker op zoek is naar expertise en concrete hulp. Pas als je bezoekers hiervan weet te overtuigen, maak je kans om hen om te zetten in nieuwe klanten voor jouw bedrijf. Hoe meer je schrijft met je bezoekers in gedachten, hoe positiever dit wordt opgepikt door Google.

Goede inhoud is van cruciaal belang, maar uiteindelijk draait het om conversie. Dit resultaat is van onschatbare waarde. Met content geef je Google inzicht in waar jouw pagina en website over gaan en welke zoekwoorden belangrijk zijn. Begin met een grondig zoekwoordonderzoek om de beste zoekwoorden te identificeren waarop je wilt scoren. Dit onderzoek onthult ook welke zoekwoorden je op één pagina moet gebruiken: de belangrijkste zoekwoorden en de gerelateerde LSI-zoekwoorden. Het is van groot belang dat deze analyse wordt uitgevoerd door een echte professional, omdat dit direct van invloed is op de resultaten.

De techniek:

Binnen SEO blijft techniek een cruciaal onderdeel. Als je SEO uitbesteedt aan SEO Capital, zorgen wij ook voor de technische kant van je website. Wist je dat SEO Capital gespecialiseerd is in online marketing? Met ons team van webdevelopers, programmeurs en designers garanderen we dat de techniek van jouw website tiptop in orde is.

Onze expertise ligt vooral bij WordPress (en WooCommerce) en Shopify

Bovendien laten we geen technisch SEO-aspect onbesproken in onze analyse: prestaties, structuur, crawlbaarheid, schema.org, alt-tags, koppen en hreflang-tags zijn allemaal bekende begrippen voor ons. Maar dat is nog niet alles. Bij ons bureau houden we ook rekening met crawl-budget, webbeveiliging en andere technische aspecten.

Autoriteit opbouwen:

Als full-service SEO bureau beheersen we diverse disciplines. Onze specialisten in linkbuilding ontwikkelen een uitgebreide strategie die specifiek is afgestemd op jouw branche en unieke website. Linkbuilding draait om het analyseren van metrics, het aangaan van relaties, het onderzoeken welke links het beste passen bij jouw branche, en vooral ook om ervoor te zorgen dat Google jou als een echte autoriteit erkent. Deze autoriteit wordt opgebouwd door kwalitatieve backlinks vanaf externe domeinen naar jouw website te verkrijgen.

Er zijn verschillende manieren om aan linkbuilding te doen. De meest gebruikte methoden zijn het plaatsen van artikelen met een backlink op relevante blogs, het ruilen van backlinks met linkpartners, en het plaatsen van links op hoogwaardige startpagina’s. Soms kiezen bedrijven ervoor om linkbuilding als aparte dienst uit te besteden, terwijl ze zelf bijvoorbeeld de content creatie verzorgen.

Ben je op zoek naar een manier om je online aanwezigheid te vergroten in Amsterdam of zelfs nationaal?

SEO kan zelfs interessant zijn als je een fysieke winkel hebt en je producten alleen in Amsterdam aanbiedt. Als SEO bureau in Amsterdam kunnen we ervoor zorgen dat je lokaal vindbaar wordt. Op die manier word je eerder gevonden door mensen die zich in jouw buurt bevinden en door mensen die lokale zoektermen gebruiken. Lokale SEO kan dus heel interessant zijn. Ook als je landelijk op Google Mijn Bedrijf vindbaar wilt worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lokale SEO specialisten richten zich dan op meer generieke zoekwoorden.

MAARRRR

Waarom zou je voor SEO Capital kiezen als jouw SEO partner in Amsterdam?

Bij SEO Capital stroomt SEO door ons bloed. Als vakidioten zijn we gepassioneerd bezig met het optimaliseren van jouw website. We worden warm van RESULTAAT. Dag in, dag uit zetten we alles op alles om de beste posities en doelstellingen te behalen.

Maar wat maakt ons uniek?

Persoonlijk contact:
Bij ons heb je direct contact met de projectleider. Zodra de doelen zijn gesteld en de verwachtingen duidelijk zijn, gaan we direct aan de slag en blijven we nauw met je communiceren. Heb je vragen of behoefte aan verduidelijking? Bel ons of stuur een e-mail. We staan altijd voor je klaar.

Rapportage en doelstellingen:
We begrijpen dat SEO misschien nieuw voor je is. We begeleiden je door het proces, zodat je precies weet wat we doen, wat er gepland staat en welke resultaten we hebben behaald. Je kunt wekelijks rapportages van ons verwachten.

Resultaat:
Zoals eerder gezegd, zijn we gedreven door resultaat. Verkooppraatjes zijn niet aan ons besteed; het enige dat telt is het behalen van concrete resultaten.

SEO Bureau Utrecht
Over ons SEO bureau

Over SEO Capital


Wat onderscheidt ons? Bij SEO Capital geloven we in maatwerk. Geen standaardaanpak, maar strategieën die naadloos aansluiten bij jouw doelen en behoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van je vindbaarheid in Google, het opzetten van een succesvolle advertentiecampagne, het ontwikkelen van een indrukwekkende website of het creëren van overtuigende content – wij hebben de expertise in huis. Als SEO-bureau in Amsterdam bieden we op maat gemaakte oplossingen die resultaatgericht zijn en volledig zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en doelstellingen.

Samenwerken met ons SEO bureau in Amsterdam?

Wij zijn werkzaam door heel Nederland als jouw SEO bureau. Bij SEO Capital draait het om resultaat, heldere doelstellingen, persoonlijk contact en snel kunnen schakelen. Dit is waar ons SEO bureau in Amsterdam voor staat. Wil jij ook meer bezoekers, leads of conversies op je website? Of wil je eerst gewoon even een vrijblijvend gesprek voeren? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf in Amsterdam.

marketing bureau

Neem een kijkje door onze blogs

Onze blogs zijn bedoeld om jou te informeren, inspireren en te helpen om je online marketingstrategie te optimaliseren. We delen praktische tips en tricks, maar we gaan ook dieper in op complexe onderwerpen.

De kracht van linkbuilding, bouw aan je online autoriteit

In de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is linkbuilding een strategie die vaak het verschil …

Het belang van SEO teksten voor jouw website

In deze blog bespreken we het belang van SEO-teksten en waarom ze cruciaal zijn voor het succes van …

SEO migratie: hoe wij je website succesvol verhuizen

Bij het migreren van een website is een zorgvuldige aanpak cruciaal om zoekmachine rankings en verke…

Wij zijn ook werkzaam in andere plaatsen, zoals:

Wij zijn niet alleen werkzaam in Amsterdam, maar ook in plaatsen zoals Hoofddorp, Gouda en Hilversum. Wij zijn door heel Nederland werkzaam kijk onderaan de pagina voor alle locaties.

Veel gestelde vragen over SEO in Amsterdam:

Zoekt u een SEO bureau in Amsterdam? Ontdek de mogelijkheden.

Bij ons draait alles om het ontdekken van kansen en het realiseren van groei. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.