SEO bureau? Meer bezoekers? Meer conversies? Of meer leads?

SEO bureau SEO Capital helpt je verder!

Genereer meer relevante bezoekers, versla je concurrentie en haal meer leads binnen via de zoekmachines! Boost je online zichtbaarheid met SEO bureau SEO Capital.

Ervaren SEO team
On-page & off-page SEO
Maatwerk strategieën
Persoonlijke ondersteuning en advies
Wekelijkse updates en open communicatie
SEO jarmo

Klanten waar wij trots op zijn!

SEO Specialisten

Wij beschikken over een team van specialisten die zich dagelijks richten op de optimalisatie van uw website voor zoekmachines. Dit komt tot uiting in onze wekelijkse updates.

Nauw contact

Een fijne samenwerking is voor ons heel belangrijk! We zijn betrokken, meedenkend en proactief. Wij delen graag onze kennis met jou en je team.

Persoonlijk

Wij houden van persoonlijke benadering. Wij zijn direct, altijd eerlijk en transparant in onze werkwijze en dienstverlening. Alleen zo kunnen we samen mooie dingen bereiken.

Onze SEO diensten

Voor iedere klant maken wij een opmaat gemaakte strategie om jouw website naar de top in Google te krijgen.

Technische SEO

De technische staat van je website is de basis voor de vindbaarheid ervan. Wij kijken naar de technische aspecten en controleren of ze voldoen op het gebied van SEO.

SEO audit​

Onze SEO audit geeft je een uitgebreid overzicht van de aandachtspunten op jouw website. Hierin vind je concrete verbeterpunten voor een betere vindbaarheid van je website

SEO advies

Voor een succesvolle website is een goede zichtbaarheid van belang. Wij ondersteunen jouw bedrijf met advies op het gebied van search engine optimalization (SEO)

SEO migratie

Heb je een nieuwe website of redesign? Bij een goede migratie blijft het organisch verkeer behouden of verbetert het zelfs. Wij ondersteunen en adviseren je hier graag in.

SEO teksten

Een tekstschrijven met kennis van SEO kan je helpen met het maken van prettig leesbare content die ook nog eens goed gevonden wordt door de zoekmachines. Hierbij kunnen wij je van dienst zijn.

Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van verwijzingen naar jouw website op andere websites. Dit is van belang voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines, zoals Google.

Wat doen wij als SEO bureau?

Bij SEO Capital zorgen wij ervoor dat jouw website zo hoog mogelijk verschijnt in de organische zoekresultaten van Google. Waarom is dit belangrijk? Een hoge positie in Google zorgt voor meer bezoekers op jouw website, die vervolgens kunnen worden omgezet in betalende klanten. Een goede positie in Google kan dus veel opleveren. Dit bereiken wij door de drie belangrijke aspecten van SEO te optimaliseren: on-page optimalisatie, linkbuilding en technische optimalisatie. Het is van groot belang dat alle drie deze aspecten daadwerkelijk geoptimaliseerd worden. Als één van deze aspecten ontbreekt, kan dit de gehele optimalisatie tegenhouden. Bij SEO Capital kun je ons inschakelen voor elk van deze aspecten. Wij leiden op alle drie de pijlers van zoekmachineoptimalisatie. Wij excelleren voor Google, maar ook voor jouw bezoekers. Wil je meer weten over waar deze drie pijlers uit bestaan?

Unieke en relevante content:

Om hoog te scoren in Google is uitmuntende content op je website van belang. De content moet niet alleen boeiend zijn om te lezen, maar ook inhoudelijk sterk en gericht op conversie. Dit is precies waar Google van houdt! Stel je voor dat een bezoeker op zoek is naar expertise en concrete hulp. Pas als je bezoekers hiervan weet te overtuigen, maak je kans om hen om te zetten in nieuwe klanten voor jouw bedrijf. Hoe meer je schrijft met je bezoekers in gedachten, hoe positiever dit wordt opgepikt door Google.

Goede inhoud is van cruciaal belang, maar uiteindelijk draait het om conversie. Dit resultaat is van onschatbare waarde. Met content geef je Google inzicht in waar jouw pagina en website over gaan en welke zoekwoorden belangrijk zijn. Begin met een grondig zoekwoordonderzoek om de beste zoekwoorden te identificeren waarop je wilt scoren. Dit onderzoek onthult ook welke zoekwoorden je op één pagina moet gebruiken: de belangrijkste zoekwoorden en de gerelateerde LSI-zoekwoorden. Het is van groot belang dat deze analyse wordt uitgevoerd door een echte professional, omdat dit direct van invloed is op de resultaten.

De techniek:

Binnen SEO blijft techniek een cruciaal onderdeel. Als je SEO uitbesteedt aan SEO Capital, zorgen wij ook voor de technische kant van je website. Wist je dat SEO Capital gespecialiseerd is in online marketing? Met ons team van webdevelopers, programmeurs en designers garanderen we dat de techniek van jouw website tiptop in orde is.

Onze expertise ligt vooral bij WordPress (en WooCommerce) en Shopify

Bovendien laten we geen technisch SEO-aspect onbesproken in onze analyse: prestaties, structuur, crawlbaarheid, schema.org, alt-tags, koppen en hreflang-tags zijn allemaal bekende begrippen voor ons. Maar dat is nog niet alles. Bij ons bureau houden we ook rekening met crawl-budget, webbeveiliging en andere technische aspecten.

Autoriteit opbouwen:

Als full-service SEO bureau beheersen we diverse disciplines. Onze specialisten in linkbuilding ontwikkelen een uitgebreide strategie die specifiek is afgestemd op jouw branche en unieke website. Linkbuilding draait om het analyseren van metrics, het aangaan van relaties, het onderzoeken welke links het beste passen bij jouw branche, en vooral ook om ervoor te zorgen dat Google jou als een echte autoriteit erkent. Deze autoriteit wordt opgebouwd door kwalitatieve backlinks vanaf externe domeinen naar jouw website te verkrijgen.

Er zijn verschillende manieren om aan linkbuilding te doen. De meest gebruikte methoden zijn het plaatsen van artikelen met een backlink op relevante blogs, het ruilen van backlinks met linkpartners, en het plaatsen van links op hoogwaardige startpagina’s. Soms kiezen bedrijven ervoor om linkbuilding als aparte dienst uit te besteden, terwijl ze zelf bijvoorbeeld de content creatie verzorgen.

W van Beek elektrotechniek

€350.000

€350.000 extra omzet in de eerste maand voor onze klant.

W van Beek elektrotechniek en pv service

+300% Traffic

Een mooie stijging van +300% in organisch verkeer wat naar de site komt voor deze klant.

MAARRRR

Waarom SEO Capital als uw SEO bureau?

Het zit hem al in de naam, SEO stroomt door ons bloed wij als vakidioten doen niks liever dan het optimaliseren van uw website. RESULTAAT daar worden wij bij SEO Capital warm van. Wij doen er iedere dag weer alles aan om de beste posities en mooiste doelstellingen te behalen.

Maar wat maakt ons zo uniek?

Persoonlijk contact:
bij ons sta je in contact met de persoon die leiding heeft over jouw project, zijn de doelen bepaald, de verwachtingen duidelijk en de verwachtingen uitgesproken? Dan komt ons team voor jou in actie en zal nauw contact met je houden. Wil je iets weten of is er iets onduidelijk? Bel of stuur e mailtje. We staan altijd voor je klaar.

Rapportages en doelstellingen:
Wij snappen dat SEO misschien voor u een vak apart is en loodsen u zo goed mogelijk door het traject heen. Zodat u precies weet wat wij aan het doen zijn, wat er op de planning staat en wat er al gedaan is. Wekelijkse rapportages kunt u dan ook zeker van ons verwachten!

Resultaat:
Zoals eerder al benoemd gaat ons bloed sneller stromen van SEO. Wij zijn gedreven en willen niets anders dan resultaat zien. Verkooppraatjes heb je niets aan het enige wat telt is resultaat, en dat staat op 1.

SEO Bureau
Over ons

Over SEO Capital

Wat maakt ons anders? Bij SEO Capital geloven we in maatwerk. Geen standaardoplossingen, maar strategieën die perfect aansluiten bij jouw doelen en behoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van je vindbaarheid in Google, het opzetten van een winstgevende advertentiecampagne, het bouwen van een verbluffende website of het schrijven van overtuigende content – wij hebben de expertise in huis.

Samenwerken met ons SEO bureau?

Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Bij ons draait het om resultaat, heldere doelstellingen, persoonlijk contact en snel kunnen schakelen. Dit is waar ons SEO bureau voor staat. Wil jij ook meer bezoekers, leads of conversies op je website? Of eerst gewoon even een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Klanten

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Kom in contact met Jarmo!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Plan een vrijblijvend gesprek in met Jarmo. Hierin kunnen jullie samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf doornemen.

Wordpress

Wat kost een wordpress website?

Een van de eerste vragen die je waarschijnlijk stelt: “Wat kost een WordPress website eigenlijk?” Dit…

SEO dienst SEO Capital

Black hat seo, wat is dat?

In de dynamische wereld van digitale marketing is zoekmachineoptimalisatie (SEO) een cruciaal element…

wordpress website zwolle

Onderhoud WordPress website

Het onderhouden van uw WordPress-website is belangrijk. Een goed onderhouden website zorgt voor….

Zoekt u een SEO bureau? Ontdek de mogelijkheden.

Bij ons draait alles om het ontdekken van kansen en het realiseren van groei. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.