Online marketing bureau Alkmaar, SEO Capital

Van online onzichtbaar tot online onmisbaar: met ons gaat het lukken!

Wij zijn jouw full-service online marketing bureau in Alkmaar: van het ontwerpen van een prachtige website tot het uitvoeren van succesvolle marketingcampagnes. We helpen je met alles wat je nodig hebt om online te slagen.

Klanten waar wij trots op zijn!

De kracht van online marketing: Ontdek het bij ons bureau in Alkmaar.

In de dynamische wereld van vandaag is online marketing niet langer een optie, maar een noodzaak. Klanten zijn online te vinden en jouw bedrijf moet daar zichtbaar zijn. Met de kracht van online marketing bereik je jouw doelgroep effectiever, vergroot je je naamsbekendheid en stimuleer je de groei van je bedrijf met ons online marketing bureau in Alkmaar.

1. Bepaal je doelstellingen en doelgroep.

De basis voor online groei ligt bij het helder definiƫren van je doelstellingen en doelgroep. Wat wil je bereiken met je online marketing?

2. Een krachtige / aantrekkelijke website

Een krachtige website is gebruiksvriendelijk, snel, vindbaar in zoekmachines en converteert bezoekers in leads of klanten.

3. Succesvolle marketingcampagnes

Om succesvol te zijn, heb je doelgerichte marketingcampagnes nodig die jouw doelgroep aanspreken en converteren.

ONLINE MARKETING BUREAU Alkmaar

Onze online marketing diensten

Ben je klaar om je online marketing naar een hoger niveau te tillen, maar weet je niet waar te beginnen?

Met ons full-service pakket neem je alle zorgen uit handen. We begeleiden je van begin tot eind, van het ontwikkelen van een ijzersterke online marketingstrategie tot de uitvoering van succesvolle campagnes.

Websites bouwen

Nieuwe website nodig? Geen enkel probleem, onze developers staan te springen.

SEO

Het zit hem al in onze naam šŸ˜‰ SEO is waar wij warm van worden en ontzettend goed in zijn.

Google Ads (SEA)

Wij creƫren en beheren jouw SEA-campagnes en zorgen voor maximale resultaten.

Marketing

Met onze kennis en ervaring van verschillende marketingkanalen, creƫren we een strategie die past bij jouw bedrijf.

Copywriting

Of het nu gaat om web-teksten, blogs, social media posts of e-mailmarketing, wij zorgen voor teksten die scoren.

E-commerce

Wij helpen je met het opzetten, optimaliseren en beheren van jouw webshop.

marketing bureau

Wij bouwen snelle, moderne en betrouwbare websites

Bij SEO Capital bouwen we websites die niet alleen mooi zijn, maar ook razendsnel en betrouwbaar. Een moderne website is een belangrijk onderdeel van je online succes. Wij combineren esthetiek met functionaliteit om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen indruk maakt, maar ook presteert. Onze ontwerpen zijn gebruiksvriendelijk en volledig responsive, zodat ze er op elk apparaat goed uitzien en goed functioneren. Met een focus op snelheid en prestatie zorgen we ervoor dat jouw website altijd soepel draait, wat zowel de gebruikerservaring als je positie in zoekmachines ten goede komt. We gebruiken de nieuwste technologieƫn om ervoor te zorgen dat je website toekomstbestendig is en voldoet aan de hoogste technische standaarden. Kies voor een website van SEO Capital en geef je online aanwezigheid een krachtige boost.

Wij zetten jouw succesvolle campagne op

Wil je snel zichtbaar zijn en direct resultaten zien? Met Google Ads zetten wij jouw succesvolle campagne op. Bij SEO Capital hebben we de expertise om doelgerichte advertentiecampagnes te creƫren die jouw bedrijf direct onder de aandacht brengen van potentiƫle klanten. We beginnen met een grondige analyse van je doelgroep en markt, waarna we effectieve advertenties opstellen die precies inspelen op de behoeften en interesses van je klanten. Onze specialisten zorgen voor een optimale instelling en monitoring van je campagne, zodat je budget efficiƫnt wordt besteed en je een maximale return on investment behaalt. Met continue optimalisatie en gedetailleerde rapportages blijf je altijd op de hoogte van de prestaties en resultaten. Laat ons jouw Google Ads-campagnes beheren en ervaar hoe snel en effectief online adverteren kan zijn met SEO Capital.

Marketing bureau Ads
Marketing bureau SEO

Meer websitebezoekers? Ontdek de kracht van SEO

Wil je meer websitebezoekers aantrekken en je online zichtbaarheid vergroten? Dan is SEO (zoekmachineoptimalisatie) de oplossing. Bij SEO Capital helpen we je om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google, zodat potentiĆ«le klanten jou sneller kunnen vinden. Onze SEO-experts analyseren je huidige situatie en ontwikkelen een op maat gemaakte strategie die jouw website optimaliseert voor relevante zoekwoorden en technische prestaties verbetert. Van contentcreatie tot linkbuilding en technische optimalisaties, wij zorgen ervoor dat je website voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen en best practices. Met onze aanpak zie je niet alleen een toename in verkeer, maar ook in de kwaliteit van je bezoekers, wat leidt tot hogere conversieratio’s en uiteindelijk meer omzet. Dus wil je je SEO uitbesteden? Dan ben je bij SEO Capital aan het juiste adres.

Bekijk hieronder een prachtige case.

Kapsalon Be Beautiful

Voor deze klant hebben we het afgelopen half jaar 41.000 meer vertoningen behaald dan het halfjaar daarvoor.

Ook zijn de klikken met ruim 3.000 toegenomen in vergelijking met het halfjaar daarvoor.

Dankzij onze SEO strategieƫn zit de agenda van deze klant nu iedere dag vol. Voorheen was die agenda 3 halve dagen per week gevuld. Een resultaat waar we trots op mogen zijn dus!

SEO Specialist case
UW ONLINE MARKETING BUREAU IN ALKMAAR

Die altijd een stapje verder gaan

Op zoek naar een betrouwbare online marketing partner in Alkmaar die meer doet dan beloven? Kies dan voor SEO Capital! Wij zijn gedreven online marketeers met een passie voor het behalen van resultaatgerichte online marketing.

Bij SEO Capital geloven we sterk in transparantie en heldere communicatie met onze klanten. Daarom voorzien wij jou van regelmatige rapporten die een uitgebreid overzicht bieden van de behaalde resultaten en de voortgang van je campagnes.

Onze rapporten zijn meer dan alleen een opsomming van cijfers. Ze bevatten gedetailleerde analyses die inzicht geven in de prestaties van je website en marketingactiviteiten. We laten zien hoe je website scoort op belangrijke zoekwoorden, hoeveel verkeer je ontvangt, waar dit verkeer vandaan komt en hoe het zich gedraagt op je site. Daarnaast geven we inzicht in conversieratio’s, zodat je precies weet hoeveel van je bezoekers overgaan tot actie.

Maar we gaan nog een stap verder. Onze rapporten bevatten ook aanbevelingen en strategieƫn om je online aanwezigheid continu te verbeteren. We signaleren kansen en geven advies over hoe je deze kunt benutten, zodat je altijd voorop blijft lopen in de dynamische wereld van online marketing.

Bovendien maken we onze rapporten begrijpelijk en toegankelijk. Je hoeft geen marketingexpert te zijn om te begrijpen wat de gegevens betekenen en welke stappen je kunt ondernemen. Wij zorgen ervoor dat je de informatie krijgt die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen voor je bedrijf.

Bij SEO Capital staan we altijd klaar om de resultaten en strategieƫn te bespreken. We nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de volgende stappen voor optimale groei. Met onze regelmatige rapporten ben je altijd volledig op de hoogte en werk je samen met ons aan een succesvolle online strategie.

Een data-gedreven aanpak is essentieel om je online marketingstrategieƫn effectief en efficiƫnt te maken. Door gebruik te maken van geavanceerde analysetools en uitgebreide datasets, kunnen we nauwkeurig in kaart brengen wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf.

Ons proces begint met een grondige analyse van je huidige online aanwezigheid en prestaties. We verzamelen en analyseren gegevens over je websiteverkeer, gebruikersgedrag, zoekwoordrangschikkingen en concurrentiepositie. Deze inzichten vormen de basis voor een op maat gemaakte strategie die specifiek is afgestemd op jouw doelen en markt.

Met continue monitoring en analyse zorgen we ervoor dat onze aanpak altijd up-to-date is. We volgen de prestaties van je campagnes op de voet en passen onze strategieƫn aan op basis van de meest recente data. Dit stelt ons in staat om snel in te spelen op veranderingen in de markt en nieuwe kansen te benutten.

Daarnaast maken we gebruik van A/B-testen en experimenten om verschillende tactieken te evalueren en te optimaliseren. Door varianten van campagnes en inhoud te testen, kunnen we precies bepalen welke aanpak het meest effectief is en deze verder verfijnen voor maximale resultaten.

Onze data-gedreven aanpak betekent ook dat we transparant zijn over de resultaten. We delen onze bevindingen met jou in duidelijke en begrijpelijke rapporten, zodat je altijd weet wat er gebeurt en waarom bepaalde beslissingen worden genomen. Dit stelt je in staat om met vertrouwen beslissingen te nemen en samen met ons te werken aan het behalen van je online doelstellingen.

Bij SEO Capital geloven we dat data de sleutel is tot succes in online marketing. Met een data-gedreven aanpak helpen we jouw bedrijf groeien en excelleren in de digitale wereld.

Bij SEO Capital stellen we altijd meetbare doelstellingen vast voor jouw online marketingcampagnes. We begrijpen dat duidelijke en concrete doelen essentieel zijn om succes te kunnen meten en gericht te kunnen werken aan groei. Daarom werken we samen met jou om specifieke, haalbare en relevante doelen te definiƫren die aansluiten bij jouw bedrijfsambities.

Onze aanpak begint met een grondige analyse van je huidige situatie en een diepgaand gesprek om je wensen en behoeften te begrijpen. Op basis hiervan stellen we doelen op die niet alleen ambitieus zijn, maar ook realistisch en meetbaar. Of het nu gaat om het verhogen van je websiteverkeer, het verbeteren van je conversieratio of het behalen van hogere zoekwoordposities, we zorgen ervoor dat elke doelstelling duidelijk en kwantificeerbaar is.

Tijdens de uitvoering van je campagnes monitoren we voortdurend de voortgang ten opzichte van de gestelde doelen. We maken gebruik van geavanceerde analysetools om precies te meten hoe goed we presteren en waar eventuele aanpassingen nodig zijn. Door continue evaluatie en bijsturing kunnen we je strategie optimaliseren en ervoor zorgen dat je op koers blijft om je doelen te bereiken.

Daarnaast houden we je regelmatig op de hoogte met gedetailleerde rapporten en updates. In deze rapporten zie je precies hoe we presteren ten opzichte van de afgesproken doelstellingen. We leggen uit wat de cijfers betekenen en welke stappen we nemen om de resultaten verder te verbeteren. Deze transparantie zorgt ervoor dat je altijd inzicht hebt in de effectiviteit van onze inspanningen en de voortgang van je projecten.

Bij SEO Capital geloven we dat meetbare doelstellingen de sleutel zijn tot succes in online marketing. Door duidelijke en kwantificeerbare doelen te stellen, kunnen we gerichte en effectieve strategieƫn ontwikkelen die bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf. Samen werken we aan het behalen van resultaten die echt tellen.

Bij SEO Capital bieden we een complete reeks online marketingdiensten aan, alles onder Ć©Ć©n dak. Dit betekent dat je voor al je online marketingbehoeften bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om SEO, contentcreatie, social media management, betaalde advertenties of webdesign, wij hebben de expertise en middelen in huis om je te helpen groeien en slagen in de digitale wereld.

Onze geĆÆntegreerde aanpak zorgt ervoor dat al je marketingactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten. Dit betekent dat je strategieĆ«n op elkaar zijn afgestemd en dat je consistentie en synergie bereikt in al je online inspanningen. Door alles centraal te beheren, kunnen we efficiĆ«nter werken en betere resultaten behalen.

Bij SEO Capital geloven we in maatwerk. We luisteren naar je specifieke wensen en behoeften en ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Onze experts werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elke dienst die we aanbieden, van zoekmachineoptimalisatie tot social media campagnes, elkaar aanvult en versterkt.

Daarnaast profiteer je van het gemak en de eenvoud van ƩƩn aanspreekpunt voor al je online marketingactiviteiten. Dit betekent minder coƶrdinatie, minder miscommunicatie en meer focus op wat echt belangrijk is: het behalen van jouw doelen. Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang en resultaten, en we staan klaar om je te ondersteunen en advies te geven waar nodig.

Bij SEO Capital ben je verzekerd van een holistische en samenhangende aanpak die je bedrijf helpt om optimaal te presteren. Met alles onder Ć©Ć©n dak bieden we je de efficiĆ«ntie, consistentie en expertise die nodig zijn om te slagen in de competitieve online markt. Samen werken we aan jouw succes, met een complete en geĆÆntegreerde online marketingstrategie.

Bij SEO Capital hebben we een team dat zo enthousiast is, dat zelfs koffie ons niet kan bijhouden. Onze marketeers, ontwerpers en techneuten zijn net zo gepassioneerd over jouw succes als jijzelf (misschien zelfs een beetje meer).

We hebben een team vol creatieve geesten en technische tovenaars die elke dag met plezier de strijd aangaan met zoekmachines en algoritmes. Heb je een idee dat een tikkeltje gek klinkt? Perfect! Wij houden ervan om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe, spannende strategieƫn uit te proberen.

Onze vergaderingen zitten vol met zoveel energie dat we regelmatig moeten oppassen dat we niet spontaan de Macarena gaan dansen. En als we iets niet weten, dan graven we net zo lang totdat we het antwoord vinden ā€“ zelfs als dat betekent dat we om middernacht een ingewikkelde SEO-puzzel moeten oplossen (met een flinke dosis chocolade bij de hand).

Bij SEO Capital draait het niet alleen om hard werken, maar ook om plezier hebben terwijl we samen geweldige resultaten behalen. Ons enthousiaste team staat klaar om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen, met een glimlach en een flinke dosis humor. Dus bereid je voor op een samenwerking die net zo leuk als succesvol is!

5/5 Google
Geoptimaliseerde
websites
Websites
gemaakt

šŸš€Met ons is online marketing geen rocket science, we beloven je een soepele landing!šŸš€

Bij SEO Capital zijn we meer dan online marketeers, we zijn digitale pioniers. We bruisen van passie voor het optimaliseren van websites, het creƫren van succesvolle SEA-campagnes en het bouwen van prachtige websites.

Voor ons is online marketing geen hocus-pocus, maar een wetenschap. We analyseren, tweaken en perfectioneren totdat jouw website onweerstaanbaar is voor zoekmachines, aantrekkelijk voor bezoekers en resultaatgericht voor jouw bedrijf.

SEO stroomt door onze aderen, SEA zit in ons DNA en webdesign is onze passie. We denken strategisch, werken creatief en gaan altijd voor het optimale resultaat.

Marketing bureau
ZO GAAN WIJ TE WERK

Ons 6D-proces

01.

Vereisten bespreken

We bespreken samen de doelstellingen, doelgroep en gewenste functionaliteiten van de website.

02.

Plan maken

Wij stellen een uitgebreid en duidelijk plan op na het bespreken van de vereisten. Daarin zijn alle doelstellingen, mijlpalen en deadlines opgenomen.

03.

Design van de site

Zodra het plan klaar is kunnen onze designers aan het werk gaan, die zullen een uniek design gaan maken volledig naar uw wensen en behoeften.

04.

Bouwen van de website

Dan kunnen de developers gaan beginnen. Deze zullen met het design ernaast beginnen met het bouwen van de site. Hierin worden alle vereisten meegenomen.

05.

Testen en feedback

Na het bouwen kan het testen gaan beginnen. Doen alle linkjes het, is de website optimaal in alle formaten, is de website snel genoeg, etc. Ook krijgt u de kans om de website te voorzien van feedback.

06.

Oplevering

Nadat alles uitgebreid is getest en de feedback is verwerkt is het alweer tijd voor de oplevering van de website.

Een greep uit onze projecten

Nieuwsgierig naar onze vorige projecten? Hier vind je een inkijkje in enkele van onze vele projecten.

DSNed website | Website laten maken Nieuwegein

DSNed – redesign website

Voor onze klant Document Solutions Nederland hebben wij een volledig nieuw design over de website heen gemaakt.

W van Beek elektrotechniek

W. van Beek + ā‚¬350.000

Voor onze klant W van Beek hebben wij een nieuwe website mogen maken. Ook doen wij voor deze klant de marketing wat heeft geresulteerd tot ā‚¬350.000 extra omzet gelijk in de eerste maand.

RS Montage

RS Montage – SEO

Voor RS Montage hebben wij een nieuwe website mogen maken. Daarnaast verzorgen wij ook de SEO van deze klant. In de eerste maand is deze klant gelijk binnengekomen in de top 10 op het zoekwoord “klusjesman Utrecht”.

Jobbord

Jobbord – nieuwe website

Voor onze klant Jobbord hebben wij een vacature website mogen maken, aan de voorkant ziet de er naar eigen zeggen strak uit. Aan de achterkant hebben wij een heel CMS eromheen gebouwd voor de vacatures.

Marketing Bureau
ONLINE MARKETING BUREAU ALKMAAR

Ontmoet het team!

Bij SEO Capital zijn we meer dan een team, we zijn een gemotiveerde familie die gepassioneerd is over het behalen van online succes voor onze klanten. We geloven in de kracht van samenwerking en open communicatie om de beste resultaten te behalen.

Maak kennis met onze SEO-specialisten, die elke dag de zoekmachines trotseren om jouw website hoger in de rankings te krijgen. Ontmoet onze social media goeroes, die met slimme campagnes en pakkende content jouw merk in de spotlight zetten. Onze webdesigners en -ontwikkelaars staan klaar om jouw ideeƫn om te zetten in prachtige, gebruiksvriendelijke websites die bezoekers omzetten in klanten.

Wat doen wij als marketing bureau in Alkmaar?

Bij SEO Capital helpen we jouw bedrijf om te groeien en succesvol te zijn op het internet. Wat kun je van ons verwachten? Een enthousiast team dat hard werkt om jouw website beter vindbaar te maken, meer bezoekers aan te trekken en deze bezoekers om te zetten in tevreden klanten. We beginnen met een grondige analyse van je huidige situatie en doelen, zodat we een plan kunnen maken dat precies bij jouw wensen past.

Je kunt rekenen op creatieve en praktische oplossingen die jouw bedrijf laten opvallen tussen de concurrentie. We maken boeiende content die jouw doelgroep aanspreekt en jouw verhaal duidelijk overbrengt. Daarnaast zorgen we ervoor dat al je online kanalen goed werken, zodat je altijd zichtbaar bent waar het belangrijk is.

Ons team houdt je regelmatig op de hoogte van de voortgang met duidelijke en gedetailleerde rapportages. We geloven in eerlijkheid en goede communicatie, zodat je altijd weet wat er gebeurt en welke resultaten we behalen. Bovendien staan we altijd klaar met ondersteuning en advies, zodat je nooit alleen staat in het bereiken van je doelen.

Kortom, bij SEO Capital kun je verwachten dat we met enthousiasme en vakkennis werken aan het succes van jouw bedrijf, met een aanpak die zowel slim als creatief is. Samen bouwen we aan een sterke en duurzame online aanwezigheid die echt het verschil maakt.

marketing bureau

Neem een kijkje door onze blogs

Onze blogs zijn bedoeld om jou te informeren, inspireren en te helpen om je online marketingstrategie te optimaliseren. We delen praktische tips en tricks, maar we gaan ook dieper in op complexe onderwerpen.

De kracht van linkbuilding, bouw aan je online autoriteit

In de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is linkbuilding een strategie die vaak het verschil ā€¦

Het belang van SEO teksten voor jouw website

In deze blog bespreken we het belang van SEO-teksten en waarom ze cruciaal zijn voor het succes van ā€¦

SEO migratie: hoe wij je website succesvol verhuizen

Bij het migreren van een website is een zorgvuldige aanpak cruciaal om zoekmachine rankings en verkeā€¦

SEO bureau utrecht

Online marketing bureau in Alkmaar? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Plan een vrijblijvend gesprek in met Jarmo. Hierin kunnen jullie samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf doornemen.