Het klantverhaal van W. van Beek elektrotechniek

Het klantverhaal van W. van Beek: wij hebben deze klant voorzien van een volledig nieuwe website. Naar eigen zeggen goed gelukt;) Hier zijn wij trots op!

W. van Beek elektrotechniek
Uitdagingen bij W. van Beek

Uitdagingen

Voordat ze met ons gingen samenwerken, stond W. van Beek Elektrotechniek en PV Service voor een aantal uitdagingen, waaronder het verbeteren van hun online aanwezigheid, het vergroten van hun omzet en het genereren van meer leads.

Onze oplossingen

Website ontwikkeling en onderhoud: we hebben een volledig nieuwe website ontworpen en ontwikkeld voor W. van Beek. Met een strak en modern ontwerp waarbij gebruiksvriendelijkheid wordt gecombineerd met een krachtige visuele uitstraling.
Social media beheer: we beheren actief de Linkedin en Instagram van W. van Beek. Door regelmatig relevante posts te plaatsen. Denk hierbij aan recente klussen.
SEO & SEA: met een strategische aanpak van SEO en SEA hebben we de online zichtbaarheid van W. van Beek aanzienlijk weten te vergroten. Dit resulteerde in een indrukwekkende steiging, waar verderop in deze case meer over te lezen valt.
Oplossingen

SEO

Social media

SEA

Website

Bouwen en onderhouden

,-
Extra omzet in de eerste maand
%
Stijging in Google in de eerste maand
%
Meer offerte aanvragen
Groei

Conclusie

Door onze aanpak van websiteontwikkeling, social media-beheer en online marketing, hebben we aantoonbaar waarde toegevoegd aan het bedrijf W. van Beek. We zijn er trots op dat we mogen bijdragen aan hun groei en kijken uit naar verdere groei en een fijne samenwerking in de toekomst.

Bent u benieuwd geworden naar de kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat voor u klaar.

Onder de indruk van het klantverhaal van W. van Beek? Neem contact op.

Bij ons draait alles om het ontdekken van kansen en het realiseren van groei. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.