Website laten maken d.m.v WordPress, Shopify, etc.

Website laten maken

Wil je je onderscheiden van je concurrentie en een website die volledig bij de wensen van uw bedrijf aansluiten? Bij SEO Capital kun je terecht voor het laten maken van hoogwaardige websites.

Strak design
Mobile-friendly
Meer conversies
Snelle laadtijd
Basis SEO ready

Klanten waar wij trots op zijn!

EEN SNELLE, STRAKKE,

Toegankelijke website laten maken

Met een toegankelijke website spreek je een breed publiek aan. Meer bezoekers? Dat is geen probleem. Omdat Google gek is op toegankelijke websites schiet je SEO ook gelijk omhoog. Meer zichtbaarheid, meer bezoekers en meer conversies! Kortom je doet jezelf maar ook je bezoekers hier een plezier mee.

Ervaren team

Wij beschikken over een ervaren team van specialisten die zich dagelijks richten op het bouwen van hoogwaardige, snelle websites die presteren.

Nauw contact

Een fijne samenwerking is voor ons heel belangrijk! We zijn betrokken, meedenkend en proactief. Wij delen graag onze kennis met jou en je team.

Persoonlijk

Wij houden van persoonlijke benadering. Wij zijn direct, altijd eerlijk en transparant in onze werkwijze en dienstverlening. Alleen zo kunnen we samen mooie dingen bereiken.

Wat kunt u verwachten


Als u een website laat maken door ons kunt u de volgende dingen van ons verwachten:

Onze websites zijn SEO-ready, waardoor uw site beter vindbaar wordt Google. SEO is een tijdrovend proces u kunt ook uw SEO uitbesteden.

Responsive

Wij zorgen ervoor dat de website er in alle schermformaten goed uit ziet. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring.

Snelle laadtijden

Onze websites zijn zo goed en snel mogelijk voor een optimale gebruikerservaring. Om dit te kunnen meten gebruiken wij Google page speed.

Website

Ontwerp en ontwikkeling van de website is op maat gemaakt. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en gaan daarmee aan de slag.

CMS

We gebruiken een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), zoals WordPress.

Updates

Ook houden wij nauw contact tijdens het ontwikkelen van de website zodat u weet wat de status is en waar we staan in het proces.

MAAR WAT ZIJN DE VOORDELEN DAN?

De voordelen van een toegankelijke website

Dit zijn enkele voordelen van een website gemaakt door ons:

Gebruiksvriendelijk
Meer conversies
Betere SEO-prestaties
Responsive
Snelle laadtijd
website laten maken
HET BLEANG

Waarom is een professionele website belangrijk?

Een professioneel ontworpen en goed onderhouden website is een belangrijk onderdeel van uw online aanwezigheid en marketing. De website dient als het online gezicht van uw bedrijf en kan een krachtig middel zijn om potentiële klanten aan te trekken, uw merk te versterken en conversies te stimuleren.

Onze aanpak

Bij SEO Capital begrijpen we het belang van een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel, responsive en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ons ervaren team van designers en developers werkt nauw met u samen om de website te maken die volledig aan uw wensen voldoet.

Website laten maken: het proces.

01.

Vereisten bespreken

We bespreken samen de doelstellingen, doelgroep en gewenste functionaliteiten van de website.

02.

Plan maken

Wij stellen een uitgebreid en duidelijk plan op na het bespreken van de vereisten. Daarin zijn alle doelstellingen, mijlpalen en deadlines opgenomen.

03.

Design van de site

Zodra het plan klaar is kunnen onze designers aan het werk gaan, die zullen een uniek design gaan maken volledig naar uw wensen en behoeften.

04.

Bouwen van de website

Dan kunnen de developers gaan beginnen. Deze zullen met het design ernaast beginnen met het bouwen van de site. Hierin worden alle vereisten meegenomen.

05.

Testen en feedback

Na het bouwen kan het testen gaan beginnen. Doen alle linkjes het, is de website optimaal in alle formaten, is de website snel genoeg, etc. Ook krijgt u de kans om de website te voorzien van feedback.

06.

Oplevering

Nadat alles uitgebreid is getest en de feedback is verwerkt is het alweer tijd voor de oplevering van de website.

website laten maken

Waarom kiezen voor SEO Capital?

Ervaren team: ons team van designers en developers heeft al vele hoogwaardige websites opgeleverd. Deze voldoen aan de behoefte en verwachtingen van de klant.
Klant gerichte aanpak: we geloven in nauwe samenwerking met onze klanten om hun visie te realiseren en een website te leveren die hun merk weerspiegelt.
Resultaat gericht: onze focus ligt op het leveren van meetbare resultaten, zoals verhoogd verkeer, leads en conversies.

Website laten maken? Start vandaag nog!

Wil je een professionele website die je bedrijf naar nieuwe hoogten tilt? SEO Capital staat klaar om jouw online aanwezigheid te transformeren! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze expertise en passie voor webontwikkeling jouw bedrijf kunnen helpen groeien. Klik hier om direct aan de slag te gaan!

website laten maken vandaag

Wat kunt u van ons verwachten

SEO

Wij ontwikkelen SEO-ready, waardoor uw site beter vindbaar wordt Google

CMS

We gebruiken een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), zoals WordPress.

Responsive

Wij zorgen ervoor dat de pagina’s er in alle schermformaten goed uit ziet.

Website

Ontwerp en ontwikkeling op maat gemaakt naar uw behoefte.

Een website laten maken voor jouw bedrijf?

Bij ons draait alles om het ontdekken van kansen en het realiseren van groei. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Copywriting

Wij schrijven pakkende teksten voor jouw website die gericht zijn op SEO.

SEO​

Gerichte optimalisatie voor topposities en groei in zoekresultaten.

SEA

Doelgerichte campagnes voor directe zichtbaarheid en conversies.