ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil jij hoger komen in Google en dus meer verkeer aantrekken naar je website? Wij bij SEO Capital kunnen je helpen bij het opzetten van een passende SEO strategie!

Ervaren team
On-page en off-page SEO
Technische SEO
Lokale SEO
Linkbuilding
SEO jarmo

Klanten waar wij trots op zijn!

MAAK JE WEBSITE VINDBAAR MET

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een goed vindbare website is goud waard. Met SEO zorg je ervoor dat je website hoog scoort in de zoekresultaten van Google, waardoor meer mensen je website bezoeken. Meer bezoekers betekent meer kansen op nieuwe klanten, meer omzet en meer succes.

Maar hoe pak je SEO aan? Dat is waar onze specialisten je bij kunnen helpen. We analyseren je website en je doelgroep, en ontwikkelen een strategie om je website te optimaliseren voor de zoekmachines. We zorgen ervoor dat je website de juiste content bevat, dat deze technisch goed in elkaar zit, en dat je website optimaal vindbaar is via relevante zoekwoorden.

SEO Specialisten

Wij beschikken over een team van specialisten die zich dagelijks richten op de optimalisatie van uw website voor zoekmachines. Dit komt tot uiting in onze wekelijkse updates.

Nauw contact

Een fijne samenwerking is voor ons heel belangrijk! We zijn betrokken, meedenkend en proactief. Wij delen graag onze kennis met jou en je team.

Persoonlijk

Wij houden van persoonlijke benadering. Wij zijn direct, altijd eerlijk en transparant in onze werkwijze en dienstverlening. Alleen zo kunnen we samen mooie dingen bereiken.

Onze SEO diensten


Wilt u uw SEO uitbesteden? Bij ons SEO bureau creëren we voor elke klant een op maat gemaakte strategie om jouw website naar de top van de zoekresultaten te brengen.

De technische staat van je website is de basis voor de vindbaarheid ervan. Wij kijken naar de technische aspecten en controleren of ze voldoen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Onze SEO audit geeft je een uitgebreid overzicht van de aandachtspunten op jouw website. Hierin vind je concrete verbeterpunten voor een betere vindbaarheid van je website

Voor een succesvolle website is een goede zichtbaarheid van belang. Wij ondersteunen jouw bedrijf met advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie

Heb je een nieuwe website of redesign? Bij een goede migratie blijft het organisch verkeer behouden of verbetert het zelfs. Wij ondersteunen en adviseren je hier graag in.

Een tekstschrijven met kennis van SEO kan je helpen met het maken van prettig leesbare content die ook nog eens goed gevonden wordt door de zoekmachines. Hierbij kunnen wij je van dienst zijn.

Linkbuilding is het verkrijgen van verwijzingen naar jouw website op andere websites. Dit is van belang voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines, zoals Google.

Hoger in de zoekresultaten

Meer verkeer op je website

Meer leads en conversies

Betere vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie SEO
HOGER IN GOOGLE DOOR

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van uw online marketingstrategie. Het verbetert de zichtbaarheid van uw website in zoekmachines zoals Google, wat leidt tot meer organisch verkeer, hogere rangschikkingen en betere zichtbaarheid voor potentiële klanten.

Onze specialisten kunnen u helpen bij de o.a. de volgende diensten:

SEO strategie
Zoekwoorden onderzoek
SEO teksten schrijven
Linkbuilding
Structured data
Contentplan
Maandelijkse rapportage
Dussss…..

Wat is Zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een verzamelnaam voor technieken die ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt in Google.

Wij zorgen ervoor dat uw bezoekersaantallen zullen stijgen. Wij richten ons op alle relevante optimalisatie technieken. Technieken die niet alleen zorgen voor meer verkeer naar jouw website, maar ook mensen werft die daadwerkelijk interesse hebben in jouw product of dienst, en daardoor deze sneller zullen afnemen.

Marketing bureau SEO

Onze aanpak

Wil je jouw online aanwezigheid verhogen en je website laten opvallen in de zoekresultaten? Bij SEO Capital bieden we een doordachte benadering van zoekmachine optimalisatie, waarbij we ons richten op drie essentiële pijlers: technische optimalisatie, on-page optimalisatie en contentstrategie. Met onze expertise en maatwerk benadering helpen we jouw website om hoger te ranken, meer verkeer te genereren en uiteindelijk meer leads en klanten aan te trekken.

On-page SEO

We optimaliseren de inhoud en structuur van uw website om relevante zoekwoorden te targeten en de ranking in zoekresultaten te verbeteren. Dit omvat het optimaliseren van meta-tags, koppen, afbeeldingen en interne koppelingen voor maximale impact.

Technische SEO

We voeren grondige analyses uit op de technische aspecten van uw website, zoals laadtijd, crawlbaarheid en site-architectuur. Door deze technische optimalisaties uit te voeren, zorgen we ervoor dat uw website goed presteert in zoekmachines en gebruikers een optimale ervaring biedt.

Waarom kiezen voor ons?

Ervaren team: ons team van specialisten heeft al meerdere succesvolle klanten geholpen naar de top in de zoekmachine resultaten. Met hun ervaring kunt u zich volledig laten ontzorgen.
Transparantie en communicatie: We geloven in een open communicatie en transparantie met onze klanten. U ontvangt regelmatig rapportages en updates over de voortgang van uw project, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt.
Resultaat gericht: onze focus ligt op het leveren van meetbare resultaten, zoals verhoogd verkeer, leads en conversies.

Een greep uit onze projecten

Nieuwsgierig naar onze vorige projecten? Hier vind je een inkijkje in enkele van onze vele projecten.

DSNed website | Website laten maken Nieuwegein

DSNed – redesign website

Voor onze klant Document Solutions Nederland hebben wij een volledig nieuw design over de website heen gemaakt.

W van Beek elektrotechniek

W. van Beek + €350.000

Voor onze klant W van Beek hebben wij een nieuwe website mogen maken. Ook doen wij voor deze klant de marketing wat heeft geresulteerd tot €350.000 extra omzet gelijk in de eerste maand.

RS Montage

RS Montage – SEO

Voor RS Montage hebben wij een nieuwe website mogen maken. Daarnaast verzorgen wij ook de SEO van deze klant. In de eerste maand is deze klant gelijk binnengekomen in de top 10 op het zoekwoord “klusjesman Utrecht”.

Jobbord

Jobbord – nieuwe website

Voor onze klant Jobbord hebben wij een vacature website mogen maken, aan de voorkant ziet de er naar eigen zeggen strak uit. Aan de achterkant hebben wij een heel CMS eromheen gebouwd voor de vacatures.

marketing bureau

Neem een kijkje door onze blogs

Onze blogs zijn bedoeld om jou te informeren, inspireren en te helpen om je online marketingstrategie te optimaliseren. We delen praktische tips en tricks, maar we gaan ook dieper in op complexe onderwerpen.

De kracht van linkbuilding, bouw aan je online autoriteit

In de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is linkbuilding een strategie die vaak het verschil …

Het belang van SEO teksten voor jouw website

In deze blog bespreken we het belang van SEO-teksten en waarom ze cruciaal zijn voor het succes van …

SEO migratie: hoe wij je website succesvol verhuizen

Bij het migreren van een website is een zorgvuldige aanpak cruciaal om zoekmachine rankings en verke…

Website laten maken? Start vandaag nog!

Wil je een professionele website die je bedrijf naar nieuwe hoogten tilt? SEO Capital staat klaar om jouw online aanwezigheid te transformeren! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze expertise en passie voor webontwikkeling jouw bedrijf kunnen helpen groeien. Klik hier om direct aan de slag te gaan!

website laten maken vandaag

Websites bouwen

Creatieve, functionele webdesigns die conversies maximaliseren.

Copywriting

Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

SEA

Doelgerichte campagnes voor directe zichtbaarheid en conversies.

Vandaag nog starten? Neem contact op!

Bij ons draait alles om het ontdekken van kansen en het realiseren van groei. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.