SEO migratie

SEO migratie

Verhuis je binnenkort naar een nieuwe website of breng je een grote structurele wijziging aan je huidige website door? Dan is een zorgvuldige SEO-migratie essentieel om verlies van vindbaarheid in de zoekresultaten te voorkomen. Met onze expertise begeleiden we je bij het succesvol migreren van jouw website, zonder dat je ranking of organisch verkeer in het gedrang komt.

Klanten waar wij trots op zijn!

Waarom is een SEO-migratie belangrijk?

Een website migratie kan ingrijpende gevolgen hebben voor de vindbaarheid van je website in zoekmachines. Zonder de juiste voorzorgsmaatregelen loop je het risico dat je rankings dalen, je verkeer afneemt en je conversies teruglopen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben voor je online succes.

SEO Capital: voor een veilige SEO-migratie

Met onze bewezen expertise en oog voor detail, begeleiden we je stap voor stap bij het migreren van jouw website, met behoud van optimale vindbaarheid:

Uitgebreide planning: We starten met een grondige analyse van je huidige website en de gewenste migratie. We stellen een gedetailleerd plan op om risico’s te identificeren en een soepele migratie te waarborgen.
Technische implementatie: We nemen de technische aspecten van de migratie voor onze rekening, inclusief het overzetten van content, het aanpassen van URL-structuren en het implementeren van redirects.
Content optimalisatie: We optimaliseren je content voor de nieuwe website, inclusief het aanpassen van meta-tags, titels en interne links, zodat je vindbaarheid behouden blijft.
Backlinkbehoud: We zorgen ervoor dat backlinks naar je oude website worden doorverwezen naar de nieuwe pagina’s, om je linkprofiel en autoriteit te behouden.
Monitoring & rapportage: We monitoren de vindbaarheid van je website na de migratie en rapporteren periodiek over de resultaten. Zo blijf je op de hoogte van de impact en kun je indien nodig bijsturen.

Voordelen van SEO migratie door ons

Behoud van vindbaarheid: We minimaliseren het risico op rankingverlies en zorgen ervoor dat je website snel vindbaar is in de zoekresultaten na de migratie.
Geen verlies van organisch verkeer: We vermijden dalingen in je organisch verkeer en zorgen voor een soepele overgang naar de nieuwe website.
Optimale gebruikerservaring: We houden rekening met de gebruikerservaring en zorgen ervoor dat je website gebruiksvriendelijk blijft na de migratie.
Toekomstgerichte strategie: We adviseren je over SEO-best practices voor de lange termijn, zodat je website optimaal presteert in de toekomst.

Laat je SEO-migratie niet aan het toeval over. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat je adviseren door onze ervaren specialisten. Samen zorgen we voor een succesvolle migratie met behoud van je online vindbaarheid en succes.

Start vandaag nog!

Wil je een strategie die uw online zichtbaarheid naar nieuwe hoogtes tilt. Wij bij SEO Capital staan met een team van gedreven professionals om u te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op, en start vandaag uw avontuur naar de groei die u morgen kunt bereiken.

W van Beek elektrotechniek

€350.000

€350.000 extra omzet in de eerste maand voor onze klant.

W van Beek elektrotechniek en pv service

+300% Traffic

Een mooie stijging van +300% in organisch verkeer wat naar de site komt voor deze klant.

Websites bouwen

Creatieve, functionele webdesigns die conversies maximaliseren.

Copywriting

Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

SEA

Doelgerichte campagnes voor directe zichtbaarheid en conversies.

Vandaag nog starten? Neem contact op!

Bij ons draait alles om het ontdekken van kansen en het realiseren van groei. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.