SEO audit

SEO audit

In de dynamische online wereld van vandaag is een sterke online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf of organisatie. Jouw website is daarbij jouw digitale etalage, en het is van cruciaal belang dat deze vindbaar is en optimaal presteert in de zoekresultaten. Met een SEO-audit krijg je een gedetailleerd beeld van de gezondheid van jouw website en identificeer je knelpunten die je online succes belemmeren.

Klanten waar wij trots op zijn!

Waarom is een SEO audit belangrijk voor jouw website?


Een SEO-audit biedt je tal van voordelen die jouw online prestaties een boost kunnen geven:

Inzicht in de vindbaarheid van jouw website: Ontdek hoe goed jouw website vindbaar is in de zoekresultaten voor relevante zoektermen. Zo weet je waar je staat en waar je naartoe wilt.
Identificatie van technische SEO-problemen: We sporen technische fouten op die de vindbaarheid van jouw website belemmeren, zoals problemen met de crawlability, indexeerbaarheid of laadsnelheid. Door deze problemen op te lossen, zorg je ervoor dat zoekmachines jouw website beter kunnen begrijpen en bezoeken.
Verbetering van de gebruikerservaring: We analyseren de gebruiksvriendelijkheid van jouw website en identificeren verbeterpunten. Een gebruiksvriendelijke website zorgt voor tevreden bezoekers die langer blijven en terugkomen, wat gunstig is voor je conversiepercentages.
Ontdekking van off-page SEO-kansen: We analyseren de backlinks naar jouw website en bepalen waar kansen liggen voor linkbuilding. Kwalitatieve backlinks van betrouwbare websites verhogen de autoriteit van jouw website in de ogen van zoekmachines.
Concurrentieanalyse: We vergelijken jouw website met die van concurrenten en identificeren gebieden waar je je kunt onderscheiden. Zo weet je waar je je op moet focussen om je te positioneren in jouw markt.
Toekomstgerichte strategie: We adviseren over een concrete strategie om jouw website te optimaliseren voor de lange termijn. Zo houd je je website relevant en blijf je meegaan met de ontwikkelingen in de online wereld.
Optimalisatie van on-page SEO: We evalueren de content op jouw website en geven tips voor optimalisatie. Denk hierbij aan het gebruik van relevante keywords, het schrijven van pakkende meta-tags en titels, en het optimaliseren van je interne linkstructuur. Zo zorg je ervoor dat jouw content beter aansluit bij de zoekintentie van je doelgroep.

Wat een SEO audit inhoudt:

Onze SEO-audit omvat een diepgaande analyse van de volgende aspecten:

Technische SEO: We bekijken de technische staat van jouw website, inclusief crawlability, indexeerbaarheid, mobielvriendelijkheid, laadsnelheid, sitemap, structured data, technische fouten en redirects.
On-page SEO: We evalueren de content op jouw website, met aandacht voor contentkwaliteit, relevantie, keywordgebruik, meta-tags, titels, interne linkstructuur en gebruiksvriendelijkheid.
Off-page SEO: We analyseren je backlinkprofiel, domain authority, spam score en vermeldingen in online directories. Zo krijgen we een beeld van de autoriteit van jouw website in de ogen van zoekmachines.

Na afronding van de SEO-audit ontvang je een uitgebreid rapport met alle bevindingen en concrete aanbevelingen voor verbetering. We bespreken de resultaten graag met je in een persoonlijk gesprek, zodat je de inzichten optimaal kunt toepassen.

Start vandaag nog!

Wil je een strategie die uw online zichtbaarheid naar nieuwe hoogtes tilt. Wij bij SEO Capital staan met een team van gedreven professionals om u te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op, en start vandaag uw avontuur naar de groei die u morgen kunt bereiken.

W van Beek elektrotechniek

€350.000

€350.000 extra omzet in de eerste maand voor onze klant.

W van Beek elektrotechniek en pv service

+300% Traffic

Een mooie stijging van +300% in organisch verkeer wat naar de site komt voor deze klant.

Websites bouwen

Creatieve, functionele webdesigns die conversies maximaliseren.

Copywriting

Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

SEA

Doelgerichte campagnes voor directe zichtbaarheid en conversies.

Vandaag nog starten? Neem contact op!

Bij ons draait alles om het ontdekken van kansen en het realiseren van groei. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.