Marketing

Op zoek naar een partner die jouw bedrijf kan helpen groeien met effectieve marketingstrategieën? Bij SEO Capital bieden we een uitgebreid aanbod aan marketingdiensten om jouw merk te laten opvallen en jouw doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties (SEA), contentmarketing, of sociale media strategieën, wij staan klaar om jou te helpen bij elke stap van jouw marketing doelen. Ontdek hoe onze gepersonaliseerde aanpak en bewezen strategieën jouw bedrijf kunnen helpen groeien in de digitale wereld.

Klanten waar wij trots op zijn!

Marketingstrategie en planning

Een goed doordachte marketingstrategie vormt de basis van elke succesvolle campagne. Bij SEO Capital werken we nauw samen met u om uw bedrijfsdoelen en doelgroep te begrijpen. Op basis van deze inzichten ontwikkelen we een uitgebreide marketingstrategie die gericht is op het behalen van meetbare resultaten. Onze strategieën zijn data-gedreven en adaptief, zodat u altijd voorop blijft lopen in de markt.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een sterke online aanwezigheid begint met goede vindbaarheid in zoekmachines. Onze SEO-specialisten passen de nieuwste technieken toe om uw website hoger te laten scoren in de zoekresultaten. Van grondig zoekwoordonderzoek en on-page optimalisatie tot technische SEO en linkbuilding, wij helpen u om meer organisch verkeer aan te trekken en uw online zichtbaarheid te vergroten.

SEO Specialist case
Voor onze klant Be Beautiful hebben wij doormiddel van SEO de agenda van 3 halve dagen werk per week naar de hele week vol gekregen, een resultaat waar wij trots op zijn.
Marketing bureau Ads

Pay Per Click (PPC) advertenties

Gerichte advertenties kunnen een aanzienlijke impact hebben op uw merkbekendheid en verkoopcijfers. Onze PPC-specialisten ontwerpen en beheren effectieve advertentiecampagnes op platforms zoals Google Ads en Bing Ads. Door nauwkeurige targeting en voortdurende optimalisatie zorgen wij ervoor dat u het maximale rendement uit uw advertentiebudget haalt.

Onze aanpak van marketing

Bij SEO Capital begrijpen we dat marketing geen one-size-fits-all aanpak is. We geloven in maatwerk strategieën die zijn afgestemd op de unieke behoeften en doelen van uw bedrijf. Onze aanpak omvat een breed scala aan marketingdiensten om uw merk te laten groeien en uw concurrentie voor te blijven.

SEO / SEA

Verkrijg organisch of doormiddel van betaalde advertenties verkeer naar je website. En verhoog uw conversies.

Social media

Wij helpen bij het opbouwen van aanwezigheid op social media, zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, etc.

Content

We bieden contentmarketing die gericht is op relevante, boeiende inhoud die uw doelgroep aanspreekt.

E-mail

Wij helpen met het opbouwen van een kwalitatieve e-maillijst en ontwikkelen gepersonaliseerde campagnes

Waarom kiezen voor SEO Capital?

Ervaren team: ons team van designers en developers heeft al vele hoogwaardige websites opgeleverd. Deze voldoen aan de behoefte en verwachtingen van de klant.
Klant gerichte aanpak: we geloven in nauwe samenwerking met onze klanten om hun visie te realiseren en een website te leveren die hun merk weerspiegelt.
Resultaat gericht: onze focus ligt op het leveren van meetbare resultaten, zoals verhoogd verkeer, leads en conversies.
Marketing SEO Capital

Websites bouwen

Creatieve, functionele webdesigns die conversies maximaliseren.

SEO​

Gerichte optimalisatie voor topposities en groei in zoekresultaten.

SEA

Doelgerichte campagnes voor directe zichtbaarheid en conversies.

Benieuwd naar de marketing mogelijkheden voor uw bedrijf?

Bij ons draait alles om het ontdekken van kansen en het realiseren van groei. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.